18-02-15

SPRING WISHLIST.

Girls will be girls.. Af en toe moet ik gewoon even window-shoppen! En het liefst dan natuurlijk lekker gemakkelijk online. Het is moeilijk om mezelf in te houden maar ik ben hard aan het sparen voor een citytripje. (náááár.. Pisa!) In dit artikel deel ik mijn favoriete items die ik online tegen kwam met jullie.


1 // ''Dolce'' by Dolce & Gabanna: Het nieuwe luchtje van Dolce & Gabanna ruikt niet alleen mega lekker maar is ook nog eens ontzettend leuk om te zien. Wat een mega schattig flesje!
2 // Zwarte zonnebril: Ik ben al een tijdje opzoek naar een mooie simpele maar toch chique zwarte zonnebril. Super handig omdat het eigenlijk overal wel bij kan. En ik wil wel eens wat anders dan al die piloten- en Rayban modelletjes. 
3 // Telefoonhoesje met bloemenprint: Dit leuke hoesje kwam ik tegen op de site van H&M, hij doet me een beetje denken aan een hoesje van Ted Baker. Qua prijs is dit hoesje wat dat betreft natuurlijk ideaal!
4 // Essence long lasting lipstick: Ik heb al een aantal lipsticks in mij bezit uit de 'long lasting' lijn van Essence. Ik vind ze ontzettend fijn en zou graag nog de kleuren ''On the catwalk!'' & ''Natural beauty'' aan mijn lipstick collectie willen toevoegen.
5 // Spijkerblouse: Iets wat ik op dit moment nog mis in mijn garderobe is een spijkerblouse. Vooral erg leuk in combinatie met een lerenbroek. Ik hoop dat ik er één in Italie kan scoren!
6 // Macbook: Dit is typisch iets wat behoort tot mijn 'onrealistische wishlist', want op dit moment kan ik zeker geen Macbook betalen haha. Maar wát zou ik er graag één willen hebben, misschien voor mijn studie volgend jaar..
7 // Kanten BH: Iets wat ik de laatste tijd veel voor bij zie komen op weheartit, tumblr etc. zijn kanten BH's. Ik vind het echt ontzettend mooi en classy. Vooral onder een blouse of een wijd t-shirt!
8 // MUA ''Undress me too'' oogschaduw palette: Ik had dit palletje een tijdje geleden al gekocht maar, ik heb hem laten vallen.. Waardoor alle kleuren (en dan natuurlijk vooral de zwart) door elkaar heen zaten. Ik wil hem binnenkort nog wel op nieuw komen. Mega goedkoop en perfecte pigmentatie. 
9 // Apple oordopjes: Ik weet niet hoe ik het doe maar om de 2/3 maanden krijg ik het weer voor elkaar dat één van de kanten van mijn oordopjes het begeeft. Met de Apple oortjes die bij mijn telefoon zaten heb ik het toch nog bijna een jaar vol gehouden en ze waren ook nog een super fijn. Jammer genoeg zijn ze best prijzig dus ik twijfel nog een beetje of ik ze nog een keer aan ga schaffen..
10 // Fierce Fashion Festival tickets: Het nieuwe concept van Modemusthaves.com; Fierce Fashion Festival! Super jammer dat ik van de zomer nog geen 18 ben, anders had ik zeker weten kaartjes gekocht..

9 opmerkingen:

 1. Oh wat een gaaf festival! Jammer dat je dan nog geen 18 bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat een gaaf festival! Jammer dat je dan nog geen 18 bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een superleuke wishlist! Ik heb zelf een Macbook en raad het je echt aan om er een aan te schaffen! Je moet er inderdaad het geld voor over hebben want zo'n ding is best prijzig. Ik hoop dat het je lukt om er voor te sparen! Zo'n kanten BH is echt heel mooi, het heeft wel iets. Oordopjes van Apple gaan wel lang mee bij mij, ik zou ze zo weer opnieuw kopen omdat deze echt perfect goed in mijn oren blijven zitten, haha. Echt een heerlijke wishlist!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke wishlist, ik heb ook nog zoveel dingen die ik wil hebben. Het luchtje van dolce ziet er heel erg leuk uit. Een spijkerblouse is inderdaad heel erg leuk. Ik wil natuurlijk ook een macbook maar ik heb het geld er ook niet voor haha. Ik wil er wel ooit voor gaan sparen :) liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. leuke wishlist! Ik vind de palettes van mua ook echt super fijn, en de lipsticks van essence draag ik het liefst elke dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke wishlist! Die blouse vind ik erg mooi :) X

  BeantwoordenVerwijderen