07-03-15

9X DE ALLER LEUKSTE SPRING-PROOF BUREAUBLAD ACHTERGRONDEN.


De lente is officieel begonnen, de zon schijnt en het blijkt (hoor ik net op de radio) dat we zondag al kans hebben op een temperatuur van maar liefst 17 graden! Ik begin al helemaal de lentekriebels te krijgen. Vandaar ook dat ik opzoek ging naar een spring-proof achtergrond voor mijn pc. Ik speurde op Pinterest en diverse blogs naar de mooiste prints en achtergrondjes en dit is het resultaat van mijn zoektocht!
7 opmerkingen:

 1. Wat zijn ze leuk! Ga nu zeker even snel 1 installeren.

  Liefs, Elbrich

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel schattige achtergrondjes allemaal! Ik ga er denk ik één gebruiken want ik heb de mijne al best lang. X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik had al een hele lijst met leuke bureaubladachtergronden die ik allemaal moet uittesten, maar dit lijstje kan er zéker nog bij! Er zitten er echt leuke tussen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superleuke achtergrondjes! Ik heb nummer 3 als achtergrond gebruikt, I love pink!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk is 'ie he! Die heb ik nu zelf ook als achtergrond :)

   Verwijderen
 5. Ze zien er allemaal zo leuk uit!
  Ik heb de 8ste gelijk als achtergrond gebruikt. (:

  BeantwoordenVerwijderen