08-04-15

6X MIJN FAVORIETE GRATIS LETTERTYPES II


Ik ben dol op design en ik vind het dan ook heerlijk om het internet af te struinen op zoek naar de mooiste lettertypes en fonts. Ondertussen heb ik dan ook al een aardig lijstje met lettertypes die ik zelf heel graag gebruik voor bijvoorbeeld mijn blog. De afgelopen keer dat ik mijn favoriete lettertypes met jullie deelde viel ontzettend goed in de smaak. Daarom vandaag deel 2! Ik laat jullie nog eens 6 mooie lettertypes zien die helemaal gratis te downloaden zijn!


Channel - DOWNLOAD

Dayang Senandung - DOWNLOAD

Higher - DOWNLOAD

Notera - DOWNLOAD

Donuts are forever - DOWNLOAD

Lakesight - DOWNLOAD

Klik hier om deel 1 van mijn favorieten te bekijken.

14 opmerkingen:

 1. Super tof! Ga er zeker een paar downloaden!! Veel Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat zijn ze leuk! Ken je Enyo Serif Light Italic? Die vind ik heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee die kende ik nog niet! Dankjewel, die ga ik gelijk even downloaden :)

   Verwijderen
 3. Er zitten er erg mooie bij! Vooral Notera is ook een all time favorite bij mij! Centeria Script is ook een mooie. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk! Ik hou ook van al die lettertypes! Er is zoveel keuze. Ik vind Donuts are forever heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah leuk zeg, ik zoek eigenlijk nog een mooi lettertype voor m'n header, hier zitten heel mooie bij! Maar als je ze gedownload hebt kun je ze niet gelijk gebruiken bij mij... Geen idee hoe dat werkt haha!
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee dat klopt! Maar het installeren is eigenlijk heel makkelijk. Ik heb er ooit een artikel over gemaakt, als je een windows computer gebruikt is dat misschien wel leuk om te lezen :) http://www.joycejeroense.nl/2013/08/how-to-fonts-downloaden-en-gebruiken.html

   Verwijderen
 6. Wat een fijn artikel! Ik hou zo van lettertypes dus dit soort artikelen maken me blij. Ik ben vooral fan van Lakesight. x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die eerste ga ik downloaden! Dankjewel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke lettertypes inderdaad! X Laura www.mixtfashion.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. jaaa dankje! echt handig want ik weet het zelf nooit echt zo goed te vinden haha
  liefs,

  www.meshiony.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen