16-04-15

LEZERSENQUÊTE! (+ WINACTIE)


Ik nodig jullie uit voor mijn lezersenquête! Ik wil meer over jou weten en wat je van mijn blog vindt! Komende maand, ander halve maand, zal het misschien iets rustiger zijn op mijn blog. Over een maand beginnen mijn examens. Maarrr, na de examens heb ik maar liefst 3 maanden vakantie en heb ik dus alle mogelijkheid om héél véél tijd in mijn blog te steken. Wat lezen jullie graag? Wat kan er verbeterd worden? Laat het me weten! En natuurlijk krijgen jullie er iets leuks voor terug! ;) Ik mag namelijk een zonnebril weggeven van Cheapasszonnebrillen.nl! Een websop met een enorm breed assortiment aan zonnebrillen, zowel heren als dames zonnebrillen, volgens de aller nieuwste trends. En dat allemaal voor een heel fijn prijsje! Ik mag onder mijn lezeressen het model Yes! verloten. Een mooie classy zwarte zonnebril. Ik draag hem op bovenstaande foto. Dit is zeker weten mijn favoriet uit de shop!

Wat moet je doen om kans te maken?
- Vul de lezersenquête in.
- Volg mijn blog op Bloglovin' en/of GFC.
- Laat hieronder een reactie achter met dat je mee doet met daarbij een geldig e-mail adres.
Winactie regels joycejeroense.nl


KLIK HIER OM NAAR DE ENQUÊTE TE GAAN!
Alvast heel erg bedankt voor het invullen! Je helpt mij er echt heel erg mee.
Wees alsjeblieft eerlijk, het invullen is volledig anoniem! 
Woensdag 22 april maak ik de uitslag van zowel de winactie als de enquête bekend.

7 opmerkingen:

 1. Ik heb de vragenlijst ingevuld hoor en ik volg je via bloglovin.
  nynkeboer21@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke winactie! Heb net even op de site gekeken, en inderdaad de zonnebril die jij mag verloten is wel echt een van de leukste uit de shop, dus ik doe zeker mee! Ik vind het zo grappig dat ze in de webshop de zonnebrillen een naam geven, er zitten echt grappige namen bij.

  Ik heb je enquête ingevuld ,ik volgde je al op gfc en bloglovin en mijn e-mail is stuffbybo@hotmail.nl


  Liefs Bo!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk dat je mee doet! En ja haha dat vind ik ook echt heel leuk gedaan aan deze webshop. Er zitten echt creatieve namen en tekstjes bij, soms zelfs foto's!

   Verwijderen
 3. Wat een onwijs toffe zonnebril! Enquête ingevuld en ik volg je al via Bloglovin'!

  glamourmoes@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb je enquête met veel liefde ingevuld! Volgens mij is zoiets echt ontzettend leerzaam, dus ik hoop dat je wat zult hebben aan mijn antwoorden (want het is niet bepaald mijn allersterkste kant).. Ik woon in België, dus ik snap het als ik geen kans maak op de zonnebril! (: hier is mijn e-mailadres
  info@radianto.be

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb je enquête ingevuld! Wat een leuke en originele vragen heb je bedacht. Ik hoop dat je veel respons erop krijgt. Ik doe natuurlijk ook graag mee met de winactie en ik maak daarom graag een kansje. De zonnebril is inderdaad het leukste van allemaal uit de webshop, haha. Het model is super tof. Ik volgde je al op Bloglovin' en ik heb de blogpost geliked. Mijn e-mailadres is maris.90@live.nl. Fingers crossed! En alvast heel veel succes met je examens maar dat moet denk ik wel goed komen! You can do it! ☺
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb je enquête ingevuld! Ik heb een heel erg grappig verborgen talent, haha.

  BeantwoordenVerwijderen