06-06-15

FREEBIE: PHONE WALLPAPERS


Ik heb weer eens 3 nieuwe telefoonachtergrondjes voor jullie! Nu ik vakantie heb heb ik alle tijd om te tekenen en te spelen met Photoshop en daar is dit uit gekomen. Je kan ze gratis downloaden door hieronder op 'read more' te klikken, met je rechter muis knop op de afbeeldingen te klikken, ze op te slaan en ze dan over te zetten van je pc naar je telefoon. Zit je al op je telefoon? Houd dan je vinger even op de afbeelding en kies van voor 'bewaar afbeelding'. Heel veel plezier er mee! :)

De achtergrondjes zijn vrij om te gebruiken maar alleen voor persoonlijk gebruik.
Als je een achtergrondje gebruikt laat het me als je het leuk vind even weten door een screenshot naar me te sturen via Facebook, Instagram of Twitter.

Credits voor het lettertype bij het woord 'beauty': klik hier.
Benieuwd naar hoe je zelf op deze manier 'fake calligraphy' kunt maken? Lees mijn artikel over fake calligraphy

12 opmerkingen:

 1. Super leuke achtergronden. Ik vind vooral de laatste erg leuk! En wat lekker dat je al vakantie hebt. Geniet ervan! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh leuk! Super tof dat je al vakantie hebt! Kan niet wachten tot ik vakantie heb met dit mooie weer! Leuk Joyce! Veel Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk gedaan! Ik sla ze even op! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit is waarom ik je blog zo aanbid, hihi. Ik weet niet welke ik moet downloaden nu..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De eerste wordt mn nieuwe vergrendelscherm! Zo leuk:)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat ontzettend gaaf dat je ze zelf gemaakt hebt! Ik vind ze prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen