16-08-15

6X MIJN FAVORIETE GRATIS LETTERTYPES III


Ik ben dol op design en ik vind het dan ook heerlijk om het internet af te struinen op zoek naar de mooiste lettertypes en fonts. Ik vond een aantal hele mooie via Pinterest en die wil ik graag in dit artikel met jullie delen! Allemaal gratis te downloaden :) Klik op het lettertype in de afbeelding hierboven om hem te downloaden.
Bekijk ook deel 1 en deel 2 van mijn artikelen met mijn favoriete lettertypes!

8 opmerkingen:

 1. Sweet Pea en Fox zijn samen echt erg mooi! Je hebt er weer een heleboel (voor mij onbekende, das zeker super!) toffe verzameld, bedankt! (:
  Liefs,
  Britt

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Grand Hotel en Sweet Pea en Windsor Hand vind ik mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ga er zo meteen denk ik wel wat downloaden, ik vind Windsor hand echt super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die zijn leuk! Ik ga er even een paar opslaan!

  BeantwoordenVerwijderen