31-10-15

JOYCEJEROENSE.NL IN EEN NIEUW JASJE!


Jaaa daar ben ik weer! En dat nog ook nog eens met een nieuwe lay-out. Na weken werk staat 'ie ein-delijk online. Ik denk dat er geen betere manier bestaat om mijn herfstvakantie te beginnen want ohhh.. wat ben ik er blij mee! Ik presenteer jullie met trots het resultaat!

Ondanks dat de indeling zo goed als hetzelfde is gebleven heeft mijn website toch een hele andere look en uitstraling gekregen. Mijn vorige lay-out heb ik toch bijna een jaar gehad en ik vond het tijd worden voor vernieuwing. Ik was het nogal meisjes achtige en al het roze helemaal beu en ben dit keer voor wat strakker en minimalistischer gegaan. Het kleuren pallet heb ik dus helemaal omgegooid en ook alle lettertypen zijn veranderd. Vooral het lettertype die ik gebruikt heb voor de tekst in mijn header vind ik zo mooi! Deze heet 'fox in the snow'.

Naast de kleuren en de lettertypen heb ik de categorie├źn van mijn artikelen veranderd. Eerst had ik een stuk of 20 categorie├źn waarin ik mijn artikelen indeelde maar dat heb ik nu aangepast naar 6. Op deze manier is het makkelijker voor jou als lezer om jouw voorkeur kwa categorie aan te geven. En verder zijn alle pagina's, de informatie op mijn website en de disclaimer etc weer helemaal up to date.

Kwa inhoud van mijn blog wil ik me vooral veel gaan richten op design, outfits, hotspots en DIY's. Ik wil sowieso meer outfits gaan delen omdat jullie meerdere keren hebben aangeven die graag van mij te zien. Verder lijkt het mij ook heel leuk om meer van mijn avonturen op de Kunsthumaniora in Antwerpen te delen en sowieso ook meer van Antwerpen aan jullie te laten zien.

Ik ben at the moment nog bezig met een lay-out voor tablet en telefoon. Die komt er zo snel mogelijk aan! Tot die tijd kun je mijn pagina op je tablet en telefoon gewoon in de webversie bekijken. De letters worden groter waardoor het gemakkelijker te lezen is.

Ik ben SUPER benieuwd naar wat jullie van de nieuwe lay-out vinden! Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn als dat ik ben. Laat het me weten! :)

8 opmerkingen:

 1. Prachtige lay-out! Echt heel erg mooi. Na zo'n lange tijd is vernieuwing wel eens fijn! Ik ben benieuwd naar je artikelen over design en hotspots. En je DIY's, hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah ziet er super strak uit! En het lettertype is inderdaad heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, kei mooi Joyce, staat echt erg professioneel! (Kan het dat het linkje naar je shop nog niet werkt?) En jouw blik op Antwerpen wil ik kei graag eens zien! (: Succes met een lay-out voor de mobiel en tablet, is niet bepaald makkelijk hoor. (:

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ja dat klopt, die is op het moment (nog) niet in gebruik :) Leuk om te horen dat je benieuwd bent naar mijn artikelen over Antwerpen!

   Verwijderen
 4. Ik weet niet precies hoe die eerst was, maar dit is echt heel mooi en knap gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt heel erg mooi! Ik vind trouwens sowieso jouw layouts altijd zo enorm mooi. Ik vraag me echt af hoe je dat toch doet!

  BeantwoordenVerwijderen