13-11-15

DE LEUKSTE CADEAUTJES VOOR OP JE VERLANGLIJSTJE.


Met sinterklaas die vanaf morgen weer in het land is en we op dat moment ook nog maar 40 dagen van eerste kerstdag verwijderd zijn is het weer helemaal tijd om je verlanglijstje up-to-date te maken! Om je alvast wat inspiratie te geven heb ik een soort van 'gift guide for her' voor jullie opgesteld met cadeautjes waar je iedere vrouw ontzettend blij mee zou kunnen maken, in verschillende prijsklassen. Kijk mee!

Fuji Instax Mini - Net iets meer fashionable dan de pastel kleurige versie van de Fuji Instax. Wat helaas wel te zien is in de prijs maar, daardoor zeker niet minder leuk!

Essie nagellak - Ik vind de nieuwe wintercollectie van Essie echt ge-wel-dig, het zijn stuk voor stuk prachtige lakjes! Als ik echt echt echt zou moet kiezen dan zijn 'Virgin Snow' en 'Apres-chic' mijn favoriet.

Leren laptophoes - Nu mijn laptophoes van de Hema na een paar maanden al helemaal uit elkaar valt merk ik dat het toch wel fijn is om te investeren in een goede laptop hoes. Ik vind deze echt leren versie van Sandqvist erg mooi!

Triangel-BH - Kanten bh-tjes zijn op het moment ontzettend in. Mooi om te dragen onder een losvallend t-shirt, een doorschijnende top of onder een dikke (kerst)trui.

& Other stories portemonnee -  Ik vind de & Other Stories een super mooi merk door hun minimalistische designs. Ook deze portemonnee vind ik super mooi. Misschien wel wat aan de prijzige kant, maar dan heb je wel een portemonnee van echt leer.

Chloe Signature -  Ik heb laatst voor mijn verjaardag het originele luchtje van Chloe gekregen en die vind ik zelf echt heerlijk ruiken. Dit is de lichtere variant van het luchte en ook deze ruikt super lekker. Door dat het zo'n lichte bloemige geur is is het een ideaal luchtje om cadeau te doen.

Koffiebeker - Leuk cadeautje voor de fashionista die heeeel veeeel van koffie houd!

Sjaal - Altijd fijn om een lekkere grote warme sjaal te hebben voor de koude winterdagen. Ik vind het printje van deze sjaal super mooi en dit ook vrijwel overal mee te combineren.

Wollen hoed - Een mooi wollen hoedje maakt vrijwel iedere winterse outfit helemaal af en het houd je ook nog is lekker warm! Dit hoedje heeft ook nog eens een hele fijne prijs.

Kiko lippenstift - Deze lippenstiften van Kiko vind ik echt helemaal geweldig! Prachtige pigmentatie, blijven super lang zitten en ze maken je lippen niet droog. Ik vind vooral deze kleuren 'Raspberry' en 'Ruby red' erg mooi.

Telefoonhoesje - Hoe meer telefoonhoesjes hoe beter wat mij betreft. Ik vind deze van Skinnydip (via Urban Outfitters) erg tof.

Weet jij al wat je op je verlanglijstje gaat zetten?

4 opmerkingen:

  1. mooie en leuke dingen! geurtjes zijn altijd leuk om te krijgen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die Fuji Instax Mini vind ik echt een pak leuker dan de pastelversies, wow. Ziet er echt veel toffer uit. <3

    BeantwoordenVerwijderen