02-11-15

IT'S MY BIRTHDAY!

Happy birthday, happy birthday toooo meeee! Het is vandaag 2 november en dat betekent dat ik vandaag alweer 18 jaar oud ben geworden. Wat gaat het toch snel! Het idee dat ik nu ''officieel'' volwassen ben vind ik toch nog wel een beetje gek. (want zo voel ik me nog helemaal niet) Maar het is ook wel weer heel erg leuk! Ik heb er lang naar uit gekeken. Gisteren heb ik mijn verjaardag met de familie van mijn moeders kant van de familie gevierd, vandaag komen mijn opa & oma 's middags even langs en vanavond ga ik gezellig uit eten met mijn ouders & broertje. Ik heb deze week vakantie dus dat komt mooi uit zo met mijn verjaardag. Aankomend weekend ga ik het nog met mijn vaders kant van de familie vieren en met mijn vriendinnen.

Ik wil jullie heel erg bedanken voor alle lieve felicitaties! xxxx

18 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd, maak er een leuke dag van!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteeerd! Hele fijne dag :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd Joyce! En ja, nu leg ik eindelijk de link. Je gaat in België naar school dus vandaar dat jij nu oook vakantie hebt. Geniet ervan! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Van harte gefeliciteerd! Maak er een leuke dag van!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd! Hopelijk heb je een leuke dag gehad :)

  BeantwoordenVerwijderen