- ABOUTHoi en welkom op mijn blog! Ik ben Joyce, een achttien jarig meisje uit een klein dorpje in het westen van ons land. Ik ben al van kleins af aan bezig met tekenen, fotografie, schrijven en het maken van websites. Op 24 juni 2012 besloot ik deze hobby's te combineren en ben toen mijn eigen blog begonnen. Nu 3 jaar laten kan ik me geen leven meer zonder voorstellen!

Joycejeroense.nl is een life & style blog waar je artikelen kunt verwachten over de meest uiteenlopende onderwerpen. Zo deel ik bijvoorbeeld tips en tricks op het gebied van design, deel ik mijn aankopen en outfits met jullie, kan je zo nu en dan een leuk DIY project verwachten en geef ik jullie door middel van diary's en foto's een kijkje in mijn leven. Ik hoop dat ik met mijn blog mensen kan inspireren en aansporen om creatief bezig te zijn!

Tijdens mijn middelbareschooltijd heb ik eerst 4 jaar vmbo gedaan, ik heb daar mijn diploma gehaald en ben toen doorgestroomd naar de havo. Helaas heb ik vorig jaar mijn havo diploma niet gehaald waardoor ik nu nog bezig ben met een thuisstudie om hopelijk dit schooljaar wel mijn diploma te kunnen halen. Naast deze thuisstudie doe ik een 7e jaar Bijzondere Beeldende Vorming op de Kunsthumaniora (een kleinkunstacademie) bij onze zuiderburen in Antwerpen. Op het moment woon ik nog thuis maar ik hoop wel in de toekomst te kunnen gaan studeren in Antwerpen en daar ook op kot (op kamers) te gaan.

Op het moment ben ik dus vooral bezig met studeren en geniet ik vol op van de leuke tijd op school en van de prachtige stad Antwerpen. Mijn vrije tijd besteed ik aan mijn eigen plekje hier op het internet en aan mijn vrienden en familie!

Mocht je nog vragen hebben aan mij of over mijn blog, mail me gerust! blogjoycejeroense@live.com