ABOUT
Ik ben Joyce, 20 jaar en kom uit een klein dorpje Alblasserdam genaamd. Sinds kort woon ik in Rotterdam. Ik ben onafscheidelijk van mijn camera, laptop en mijn hondje, een Bull terriƫr, genaamd Jack.

Ik ben ontzettend nieuwsgierig en leergierig. Ik wil altijd alles uitzoeken en ontdekken. Daarom ben ik voordat ik begon met mijn studie CMD, een jaar naar Antwerpen gegaan. Ik heb daar een jaaropleiding Beeldende Vorming gevolgd op de kleinkunstacademie. Ik heb daar enorm veel geleerd als het gaat om teken- en schilder- kunst.

Daarnaast ben ik ook onwijs enthousiast en spontaan. Op mijn 14e ben ik een lifestyle blog begonnen die in korte tijd uitgroeide tot mijn eigen bedrijfje.Via mijn blog heb ik veel leuke mensen mogen leren kennen en toffe events mogen fotograferen. Ik deel graag mijn positiviteit en enthousiasme met andere mensen via foto’s en video. Bloggen doe ik inmiddels niet meer maar, ik ben nog altijd erg actief op Instagram.

Op dit moment ben ik erg veel bezig met met mijn opleiding, waar ik heel veel plezier in heb. In mijn vrije tijd ben ik veel aan het fotograferen en aan het tekenen of ga ik gezellig met vrienden de stad in.