- DISCLAIMER

Samenwerkingen
Op joycejeroense.nl komt zo nu en dan eens een artikel voor dat voortgekomen is uit een samenwerking met een bedrijf of webshop. Hierbij kun je denken aan een gesponsord artikel of een artikel waarin producten voorkomen die ik gratis heb mogen ontvangen. In ieder artikel waarin een samenwerking voor komt zal ik altijd duidelijk aangeven dat het om een samenwerking gaat. Als dit dus niet staat aangegeven kun je er van uit gaan dat de producten die in het artikel voorkomen door mij zelf zijn gekocht en betaald. Ik geef over producten of diensten altijd mijn eigen, eerlijke mening!

Auteursrecht
Alle teksten op deze website zijn door mijzelf geschreven en alle foto's zijn door mijzelf gemaakt. (tenzij anders vermeld) Het is daarom niet toegestaan om materiaal van deze website te gebruiken zonder mijn toestemming en/of zonder bronvermelding. Wil je toch graag iets gebruiken? Neem dan eerst even contact met mij op via: blogjoycejeroense@live.com

Privacy Policy/Cookies
Mijn website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om de website te laten werken en om na te gaan hoe je de website gebruikt, zodat ik op basis daarvan de kwaliteit kan verbeteren. Verder wordt er op mijn server informatie over jouw computer opgeslagen als je een bezoek brengt aan joycejeroense.nl. Je kunt hierbij denken aan pagina's die je bezoekt, hoelang je mijn website bezoekt, de browser die je gebruikt en het IP-adres vanwaar je komt. Hierdoor kan ik mijn website gemakkelijker optimaliseren voor jou als bezoeker. Ik respecteer de privacy van mijn bezoekers en zorg er voor dat alle informatie die je via mijn website verschaft altijd vertrouwelijk wordt behandeld.

0 comments:

Een reactie plaatsen