67657594_2386043751718091_19855134175862

Ik ben Joyce, met mijn camera in de ene hand en mijn laptop in de andere geef ik jouw bedrijf de kick ass, inspring en fearless uitstraling die het verdient. Hoe ik dat doe? Ik zorg er voor dat ik precies uitzoek wat bij jou en je bedrijf past. Zo creëer ik visuals die alleen voor jou ontworpen hadden kunnen worden. 

Jij bent een creatieve en enthousiaste ondernemer. En let's face it, je bedrijf straalt nu niet uit wat het zou moeten doen. Je bent klaar om jezelf en je merk te laten zien aan de buitenwereld. Je zit vol goede ideeën maar zoekt nog iemand die jouw hersenspinsels om kan zetten naar visuals die impact maken. 

Al vanaf kleins af aan doe ik niets liever dan creatief bezig zijn. Ooit ontdekte ik mijn liefde voor vormgeving door het delen van mijn Photoshop knutsels op I'mOnline en Kindertent (Wie kent dit nog!?) Later maakte ik in de brugklas door een proefles 'bloggen' de upgrade naar Blogger. Nooit verwacht dat de blog die ik toen aanmaakte er voor zou zorgen dat ik op Amsterdam Fashion Week, XITE Awards en de Elite Model Look finale rond mocht lopen met mijn camera. Één ding wist ik zeker; hier wil ik mijn werk van maken! 

Toen ik mijn middelbare school diploma binnen had besloot ik dan ook om voor een creatieve studie te gaan. Eerst een jaar Beeldende Vorming en daarna Communicatie & Multimedia Design. Na een aantal super leerzame stages vond ik dat het tijd was voor de real deal. Ik schreef mijzelf in bij de Kamer van Koophandel. Met het doel om andere ondernemers te helpen met een sterke visuele identiteit, zowel on- als offline.

 

Vanuit mijn brede achtergrond, enthousiasme en duidelijke visie help ik je om je visuele identiteit tot in de puntjes uit te denken. Ik help je op het gebied van vormgeving, social media en fotografie. So let's do this! Let's kick some ass! Ik kijk er naar uit om dit samen met jou te doen.  

image1 (5).png
Webp.net-gifmaker.gif

Jij bent opzoek naar...

Let me help you out! Bekijk via de knop hier onder wat ik voor je kan betekenen.

2012 - 2015:This is where it all started. Mijn eigen lifestyle blog waar ik met gemiddeld 10.000 bezoekers per maand mijn foto's deelde en waar ik als middelbare scholier mijn zakcentje mee verdiende. 

 

2015 - 2016: Na het behalen van mijn VMBO TL en HAVO diploma heb ik voor een 7e jaar Beeldende Vorming in Antwerpen aan de Kunsthumaniora gestudeerd. 

 

2016 - heden: Na het afronden van dat jaar ben ik begonnen aan een studie Communicatie & Multimedia. Binnenkort ga ik beginnen met afstuderen.

 

2018-2019: Tijdens mijn studie aan de Hogeschool in Rotterdam heb ik stage gelopen bij Mies Media en Hashtag Workmode. Hier heb ik veel mogen leren over grafische vormgeving, het fotograferen en creëren van social media content en het beheren hiervan.

2019 - heden: Na mijn stages vond ik dat het tijd werd voor de real deal. Ik schreef mijzelf in bij de Kamer van Koophandel en werk sindsdien als vormgever en fotograaf gespecialiseerd in social media content. 

2019 - 2020: Om mijzelf tijdens mijn studie zoveel mogelijk te ontwikkelen in mijn vakgebied heb ik eerst een minor Communicatie & PR afgerond en daarna ben ik met een minor Fotografie aan de Fotovakschool begonnen. 

image2.png
pers.png