top of page
hi.png
foto.png
blauwester.png
kwali.png
pers.png

7e jaar Bijzondere Beeldende Vorming

De! Kunsthumaniora Antwerpen - 2015/2016

Communicatie & Multimedia Design

Hogeschool Rotterdam - 2016/heden

Minors:

 Fotografie / Fotovakschool

International Interactive Communication

''De nieuwe generatie ondernemers laat er geen gras over groeien. Ze zijn net van de schoolbanken – of nog niet – en starten al met een eigen onderneming. In september zoeken we dit jong ondernemersgeweld op.'' Bossy.be

ai.png

KVK-nummer:  74150170

Algemene voorwaarden: klik hier

Met mijn camera in de ene hand en mijn laptop in de andere geef ik jouw bedrijf de kick ass uitstraling die het verdient. Hoe ik dat doe? Ik zorg er voor dat ik precies uitzoek wat bij jou en je bedrijf past. Zo creëer ik visuals die alleen voor jou ontworpen hadden kunnen worden. 

Ooit ontdekte ik mijn liefde voor vormgeving door het delen van mijn Photoshop knutsels op I'm Online. Later maakte ik in de brugklas door een proefles 'bloggen' de upgrade naar Blogger. Nooit verwacht dat de blog die ik toen aanmaakte er voor zou zorgen dat ik op Amsterdam Fashion Week, XITE Awards en de Elite Model Look finale rond mocht lopen met mijn camera. Één ding wist ik zeker; hier wil ik mijn werk van maken! 

Na een aantal super leerzame stages vond ik dat het tijd was voor de real deal. Ik schreef mijzelf in bij de Kamer van Koophandel. Met het doel om andere ondernemers te helpen met een sterke visuele identiteit, zowel on- als offline. Sinds maart 2019 help ik vanuit mijn brede achtergrond, enthousiasme en duidelijke visie ondernemers met het tot in de puntjes uitwerken van hun visuele identiteit.

Bij het woord 'visuele identiteit' is waarschijnlijk het eerste wat in je opkomt een logo. Maar het is veel meer dan dat! Het zit in de fotografie, je social media kanalen, de vormgeving van je e-mails, het visite kaartje dat je meegeeft. Elke keuze in kleur, fotografie, vorm en typografie brengt een ander look & feel met zich mee. 

Als onderneming of merk is het daarom zo belangrijk om een visuele identiteit te hebben die als geen ander bij je past. Het afstemmen van alle visuele onderdelen creëert een onwijze meerwaarde. Het zorgt voor herkenbaarheid, authenticiteit en professionaliteit. Mijn missie is dan ook om een mooie eenheid te creëren die perfect aansluit bij jouw unieke merk zodat je de harten van je ideale doelgroep kunt veroveren. 

Voordat er iets gecreëerd gaat worden neem ik dan ook de tijd om te luisteren naar jouw merk verhaal. Om jouw merk aan jouw ideale doelgroep te koppelen vind ik het belangrijk om eerst jouw missie te begrijpen. Om zo samen tot het allerbeste resultaat te komen. Ik kijk er naar uit om samen aan de slag te gaan! 

Jij bent opzoek naar...

Let me help you out! In een gratis call gaan we samen achterhalen waar ik jou mee kan helpen en kan je al je vragen stellen.

Webp.net-gifmaker.gif
insta.png

DESIGN

bottom of page